Huisartsentelefoon

Voor direct contact tussen huisarts en een medisch specialist of voor het doorverwijzen van spoedgevallen heeft Helder kliniek een speciale huisartsentelefoon in het leven geroepen: 088 7785217. Heeft u specifieke vragen aan een van onze artsen of wilt u een afspraak maken voor doorverwijzing van uw patiënt? Bel dan met de huisartsentelefoon (lokaal tarief). Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom op een van onze klinieken om eens mee te kijken. Bel ook hiervoor even met bovengenoemd nummer, dan staat er altijd iemand voor u klaar!

Zorgdomein

De gratis verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in het proces van verwijzen naar vervolgzorg. ZorgDomein heeft koppelingen met alle Huisarts Informatie Systemen (HISsen) en kan gebruikt worden voor verwijzing naar een specialist, maar ook voor het aanvragen van eerstelijns diagnostiek zoals radiologie, functieonderzoeken of scopieën.

U vindt in Zorgdomein alle locaties van Helder kliniek zodat u gemakkelijk en snel (binnen 5 werkdagen) uw patiënt  met verwijsreden dermatologie varices, heelkunde veneuze aandoening of proctologische aandoening, kunt doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde locatie.