“Bij Helder kliniek kan ik mijn passie voor perfectie en efficiëntie uitermate goed uitvoeren. Er is voldoende tijd en zijn genoeg middelen beschikbaar en dat werkt fijn als arts en komt zeker ten goede voor patiënt en behandeling.

Mijn specialisatie is proctologie, oftewel anale aandoeningen. Zeer dankbare chirurgie waarbij patiënten die vaak een bepaalde mate van schaamte ervaren toch geholpen kunnen worden met vaak simpele behandelingen.  

Ik zou graag die grote doelgroep willen bereiken die normaal een hoge drempel ervaart om een dokter te zoeken. Die drempel kan omlaag maar moet ook omlaag. Het is onnodig om lang met anale klachten rond te lopen want in de meeste gevallen is er, op een eenvoudige manier,  iets aan te doen.

Patiënten die bijvoorbeeld jarenlang rondlopen met kleine beetjes ongewild ontlastingsverlies, en deze helpen met een relatief snelle en makkelijke ingreep, daar werk ik hard voor. Het geeft voldoening om deze patiënten weer een breder socialer leven terug te geven.”

 

 

Terug naar alle behandelaars