Daarbij volgt zij op dit moment de opleiding flebologie via Stichting Vasculair Onderwijs. Door congressen en vergaderingen bij te wonen en door het overleggen met collegae en het lezen van literatuur zorgt zij ervoor dat ze op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Daarnaast neemt zij deel aan de werkgroep varices van het DCoP.

"Dermatologie heeft me altijd geïnteresseerd en flebologie is er een onderdeel van. Spataderen kunnen een behoorlijke belemmering geven in het dagelijks leven zelfs tot aan arbeidsongeschiktheid toe. Dit realiseert niet iedereen zich. Ik probeer door grondige diagnostiek, door goede uitleg en door het inzetten van de juiste behandeling bij te dragen aan het welbevinden van mensen.”

Op het flebologie-spreekuur is drs. Van Dijken de eerste arts waardoor u gezien wordt. Zij doet het onderzoek en stelt samen met u de indicatie. “Met name de combinatie van onderzoek en behandelingen spreekt me erg aan. Die rechtstreekse manier van werken is erg prettig, zowel voor ons als voor de cliënt. Ik ben dan ook blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de opzet van een uniek totaalconcept voor de behandeling van spataderen binnen Helder kliniek.”

Terug naar alle behandelaars