“Helder kliniek biedt een fantastische gelegenheid om mensen snel en doeltreffend te helpen met een lichamelijk probleem. Deze problemen zijn vaak minder complex dan waar ik mee van doen heb in het ziekenhuis, maar dit maakt dat er veel meer continuïteit aan hoogwaardige zorg geboden kan worden. Zo zien patiënten voor, tijdens en na de operatie dezelfde arts. Bovendien zijn de logistieke lijnen zo kort, dat iedereen ook nog eens relatief snel geholpen kan worden. Deze eigenschappen worden door veel mensen als zeer prettig ervaren.

Mijn werk bij Helder kliniek bestaat uit het behandelen van patiënten met anale aandoeningen. Het geeft enorm veel voldoening om mensen met dergelijke aandoening te helpen en te begeleiden. Vanwege het schaamtegevoel duurt het vaak lang voordat mensen de stap naar een proctoloog durven te zetten. Ik probeer, samen met mijn team, om mijn patiënten op hun gemak te stellen en hen zo snel, veilig en discreet mogelijk van hun klachten af te helpen. Achteraf hoor ik mijn patiënten vaak zeggen dat ze veel eerder hadden moeten komen.

Ik streef ernaar patiënten met een gezondheidsprobleem, groot of klein, zo goed als mogelijk te helpen. Hierbij moet de behandeling altijd bij de patiënt passen: een behandeling op maat!

Het is niet zo dat elke behandeling past in het leven van de individuele patiënt. Hierover kan iemand alleen beslissen als hij of zij goed geïnformeerd is over de aard van de aandoening en de mogelijkheden voor behandeling. “

 

Terug naar alle behandelaars