“Het feit dat de patient centraal staat en de zorg rondom de patiënt wordt geregeld is voor mij een groot pluspunt van een zelfstandig behandelcentrum. Er is meer persoonlijke aandacht voor de patiënt. Daardoor voelen ze zich minder snel een nummer dan in een groot ziekenhuis. Ik ben ervan overtuigd, dat als mensen zich goed voelen bij een behandelteam dat dit een positief effect heeft op het resultaat van de behandeling.

 

Mijn specialisatie is flebologie. Door de veranderingen in vergoeding van deze zorg is de flebologie een beetje een ondergeschoven kindje. Daarnaast wordt de behandeling van spataderen vaak gezien als een cosmetisch probleem, terwijl patiënten behoorlijke klachten van hun spataderen kunnen hebben. Ook zijn er wel degelijk risico’s voor problemen op de lange termijn. Ik vind het een uitdaging om de mensen van hun huidige klachten af te helpen maar ook preventief naar de toekomst toe wat te kunnen betekenen.

 

Ik vind het een uitdaging om de patiënt met spataderen volgens de laatste inzichten te behandelen en ze met een goed gevoel de deur uit te laten gaan, tevreden over de behandeling en, ook erg belangrijk, over de prettige persoonlijke aandacht van alle medewerkers”.

 

Terug naar alle behandelaars