In 1999 is hij gestart met de vervolgopleiding tot vaatchirurg in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Sinds 2001 is dr. Teijink geregistreerd vaatchirurg. Na zeven jaar als vaatchirurg te hebben gewerkt in het Atrium MC in Heerlen, maakte hij in 2009 de overstap naar het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en Helder kliniek.

Dr. Teijink: “Samen met collegae dr. Philippe Cuypers en dr. Marc van Sambeek, die beide zowel in het Catharina Ziekenhuis als bij Helder kliniek werkzaam zijn, beoefen ik de vaatchirurgie in de volle breedte. In beide klinieken hou ik mij bezig met de behandeling van spataderen, en met laserbehandelingen in het bijzonder.

Daarnaast gaat mijn speciale aandacht uit naar de endovasculaire (minimaal invasieve) behandeling van het aneurysma (‘de verwijding’) van de borst- en buikslagader, halsslagader vernauwing en de problematiek van zogenaamde ‘etalagebenen’. Mensen met een vernauwing in de beenslagaders krijgen een krampende pijn in hun benen wanneer zij langer lopen. Het stilstaan (bijvoorbeeld voor een etalage) geeft het been rust waardoor de pijn verdwijnt. Door middel va

Terug naar alle behandelaars