Kwaliteit

Kwaliteit van zorg staat centraal bij Helder kliniek. Maar wat betekent dit in de praktijk? Waardoor heeft u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt zowel voor, tijdens als na een behandeling? Bij Helder kliniek gaan we heel bewust met het begrip kwaliteit om.

Lees meer over ons kwaliteitsbeleid

Tevredenheidsonderzoek

Om de kwaliteit van onze diensten nog verder te kunnen verbeteren ontvangt iedere patiënt, nadat het behandeltraject is beëindigd, het verzoek per mail om een enquete in te vullen.

In deze enquete vragen we aan onze patiënten om ons een rapportcijfer te geven tussen de 1-10 voor een aantal facetten van onze service.

Lees meer

Mijn Helder kliniek

Als patiënt verdient u de allerbeste zorg. En soms kan die zorg nóg slimmer, beter en vriendelijker. Daarom hebben we Mijn Helder kliniek ontwikkeld.

‘Mijn Helder kliniek' is een persoonlijke webpagina die uw hele behandeltraject helder en overzichtelijk aan u toont. Hier vindt u alle informatie over uw behandeltraject en staan alle afspraken voor behandelingen en controles bij elkaar. Maar u leest ook wat u kunt verwachten tijdens de ingreep en de herstelperiode. U kunt op elk moment inloggen om te zien wat de volgende stap zal zijn, wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden. Zo bent u altijd goed voorbereid.

Lees alles over Mijn Helder kliniek

Informatie voor doorverwijzers

Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van spataderen en anale aandoeningen.

Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Als u bij uw patiënt anale klachten vermoedt of spataderen diagnosticeert en uw patiënt wil of moet zich daaraan laten behandelen, dan kunt u hem of haar doorverwijzen naar Helder kliniek. Uw patiënt kan snel terecht en wordt direct geholpen aan een adequaat behandelplan.

Alle informatie voor doorverwijzers

Vacatures

Helder kliniek is een ambitieuze, dynamische en innovatieve organisatie, waar kwaliteit van zorg en dienstverlening voorop staan. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een sterk verantwoordelijkheidsgevoel in alle geledingen van de organisatie, gedrevenheid, collegialiteit en openheid. Tevens zijn wij met ingang van 2007 geregistreerd als officieel erkend leerbedrijf bij OVDB Kenniscentrum voor leren in de praktijk in de sectoren Gezondheidszorg, Welzijn, Sport en Dienstverlening.

Alle vacatures van Helderkliniek

Onze vestigingen

Locatie Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA Amsterdam

Route en openingstijden

Locatie Den Haag

Parkstraat 83 (Haagsche Hof)
2514 JG Den Haag 

Route en openingstijden

Locatie Eindhoven

Dr. Holtroplaan 3
5652 XR Eindhoven 

Route en openingstijden

Locatie Enschede

Capitool 7
7521 PL Enschede

Route en openingstijden

Locatie Haarlem

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem

Route en openingstijden

Locatie Hilversum

Loosdrechtse Bos 15
1213 RH Hilversum

Route en openingstijden

Locatie Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 10
3062 MB Rotterdam

 

Route en openingstijden

Locatie Velp

Middellaan 8a
6881 RP Velp

Route en openingstijden

Locatie Venlo

Bongerdstraat 227 
5931 NE, Tegelen

Route en openingstijden