Heeft u last van spataderen? Dan ziet u waarschijnlijk op tegen het seizoen van korte broeken en blote benen... Daarom is het slim om nu nog een afspraak te maken bij een van onze spataderspecialisten. U kunt dan nog vóór de zomer behandeld worden, zodat u straks zorgeloos met blote benen op vakantie kunt!

Tijdens het eerste consult maken we een Duplexscan van uw benen. Zo sporen we altijd de exacte oorzaak van de spataderen op. Helder kliniek behandelt spataderen op de meest geavanceerde manier: met behulp van laser, sclerocompressietherapie of de Mullertechniek. Bij een lekkende klep in de lies of knieholte passen onze chirurgen een crossectomie toe, bij een lekkende klep in een van de verbindingsaderen wordt een perforantectomie uitgevoerd.

In de meeste gevallen hoeft u na de spataderbehandeling maar 3 tot 7 dagen een elastische kous te dragen. Vaak kunt u meteen weer aan het werk en verloopt het herstel zeer snel. Na een spataderbehandeling is bescherming in de zon wel altijd nodig. Felle zon geeft namelijk een verhoogde kans op verkleuringen van de huid in het behandelde gebied. Wanneer u een goede zonnebrandcrème met een beschermingsfactor 20 of hoger gebruikt, kunt u heerlijk van de zomer genieten!

Maak vandaag nog een afspraak.