“Ik bleek een anale fissuur te hebben, een scheurtje in de anus. De huisarts schreef me allerlei zalfjes voor maar die hielpen helaas niet. Daarna ben ik geopereerd in het ziekenhuis, maar ook deze operatie had niet het gewenste effect. Er werd een tweede operatie gepland. Toen ben ik in overleg met mijn zorgverzekering gaan kijken naar een kliniek waar ik sneller geholpen kon worden. Zo ben ik bij Helder kliniek terecht gekomen.

Het eerste consult bij drs. De Zoete verliep heel erg prettig en rustig. Alles werd netjes afgedekt, er werd goed naar gekeken en meteen een beslissing genomen over de behandeling. Drs. de Zoete zou me gaan behandelen met Botox. In verband met de narcose moest een nieuwe afspraak gemaakt worden, maar ik kon al snel terecht. De ingreep verliep prima, ik heb geen pijn gehad en helemaal geen last van de narcose gehad. Het herstel verliep heel voorspoedig. Ik wist van tevoren dat het mogelijk was dat ik nog een keer terug moest voor een herhaalbehandeling, wat ook zo was. Maar sindsdien ben ik er ook helemaal van af.

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat, maar ook over de manier waarop ik behandeld ben bij Helder kliniek. Het personeel is heel vriendelijk en iedereen helpt je graag. Je kunt altijd bellen als je nog vragen hebt en wordt dan heel snel teruggebeld. Ik vond het echt heel erg prettig.”

Terug naar alle ervaringen