Ik zag toen een advertentie in onze huis-aan-huis krant over het laten nakijken van moedervlekken in de Helder Kliniek in Hilversum. Met die advertentie ben ik naar mijn huisarts gegaan en heb gevraagd wat hij ervan dacht. Die zei dat ik dat best kon proberen. Ik was er veel sneller aan de beurt dan in het ziekenhuis.

Het puistje op mijn voorhoofd bleek een basaalcelcarcinoom te zijn. Deze plek, zo groot als een munt van 20 eurocent, moest operatief worden verwijderd. Dr. Moojen-Zaal heeft dit heel mooi en secuur gedaan.

Ik had ook een donkere plek op mijn bovenlip en die heb ik ook na laten kijken. Dat bleek een actinische keratose te zijn, een voorstadium van huidkanker. Dit plekje werd behandeld met PDT.

Ik was nog nooit in een priv├ękliniek geweest maar ik kan het iedereen aanraden. Het is veel prettiger dan in het ziekenhuis en je wordt heel vriendelijk geholpen. Na mijn eerste bezoek werd ik binnen twee weken al behandeld. Ik ga binnenkort weer terug naar de huisarts om te vertellen dat hij mensen met dezelfde klachten beter naar de Helder Kliniek kan doorsturen."

Terug naar alle ervaringen