Mevr. L: “Ik dacht dat ik een aambei had die naar buiten kwam. Echt veel klachten had ik niet, maar ik dacht: straks wordt het misschien erger. Iets wat er niet hoort te zitten, dat moet maar weg. Via Google vond ik een filmpje op YouTube van Helder kliniek. Dat vond ik wel positief klinken en van de informatie die ik vond werd ik enthousiast. Ik heb mijn huisarts gevraagd of hij een verwijsbrief wilde maken en heb vervolgens een afspraak gemaakt. Het eerste consult met dr. Vehmeijer was heel klantvriendelijk en open. Ze stelde me op mijn gemak maar was ook professioneel. Ik had er zeker vertrouwen in. Ik bleek aambeien te hebben, maar ook een mariske. Voor de aambeien zijn twee keer elastiekjes geplaatst en daarna moest de mariske operatief verwijderd worden.

Die ingreep is onder narcose gedaan en toen ik even later wakker werd was het al gebeurd. Ik heb een soort van jetlag gehad, de dagen na de narcose. Verder heb ik er geen last van gehad. Het herstel is goed verlopen.

Het grootste verschil is het gevoel. Het was niet groot maar ik voelde het zitten. Dat is nu weg en dat is veel plezieriger. Lichamelijk doet dit mij wel goed.

Ik ben heel tevreden over de verpleegkundigen en ook over dr. Vehmeijer. En als ik dan toch een puntje van kritiek mag geven: verzekeringstechnisch is het handiger als je drie ingrepen in 1 jaar laat doen. Nu moest ik twee keer mijn eigen risico aanspreken. Ik heb daar niet bij stilgestaan toen ik voor het eerst naar de kliniek kwam, want ik wist niet dat er zoveel behandelingen zouden volgen. Had ik dat geweten, dan had ik alles in 1 jaar laten doen.”

Terug naar alle ervaringen