Na een pijnlijke spataderbehandeling in het ziekenhuis vond mevrouw Blokland de behandeling bij Helder kliniek een verademing.

Mevrouw Blokland Spatader Lees verder >

Mevrouw H. is behandeld door dr. Mariëlle Vehmeijer. Haar aambei werd verwijderd door middel van een HAL-operatie.

Mevrouw H. Aambei Lees verder >

Mevrouw Remortel kreeg een laserbehandeling voor haar spataderen.

Mevrouw Remortel Spataderen Lees verder >

Marian is erg tevreden over de behandeling door dr. Mariëlle Vehmeijer, die haar met de HAL/THD methode van aambeien verloste.

Marian (53) aambeien Lees verder >

Rob had al jaren last van een skintag. Het duurde even voordat hij over zijn schaamte heen was en er iets aan durfde te laten doen.

Rob (47) skintag Lees verder >

Dhr. de Koning kwam langs omdat hij last had van aambeien. Dr. Mariëlle Vehmeijer opereerde hem daarna ook aan marisken.

Dhr. De Koning (31 jaar) Aambeien Lees verder >

Ook al had dhr. Van den Oever niet veel last van zijn aambeien, er waren diverse goede redenen om ze te laten behandelen.

van den Oever (58) aambeien Lees verder >

Dhr. de Vries onderging een operatie voor zijn aambeien. Van het ene moment op het andere waren zijn klachten verleden tijd.

Dhr. de Vries (65) Aambeien Lees verder >

Dhr. Voermans vond de behandeling van een fissuur enorm meevallen. “Het stelde eigenlijk niks voor.”

Dhr. Voermans (74) Fissuur Lees verder >

Dhr. Boot had al dertig jaar last van aambeien. Na een aantal behandelingen is hij van alle klachten af.

Dhr. Boot (53) Aambeien Lees verder >

Mevr. L. is twee keer behandeld voor aambeien en liet ook een mariske weghalen. ‘Ik ben heel tevreden over dr. Vehmeijer.”

Mevrouw L. Aambeien en Mariske Lees verder >

Geen pijn meer tijdens het toiletbezoek en een frisser gevoel: volgens dhr. Van der Well is dat een absolute verbetering.

Dhr. van der Well (46) Poliepen en marisken Lees verder >

Een moeilijke stoelgang leverde Shannon marisken op. Dr. Vehmeijer hielp haar er met een operatie van af.

Shannon (27) Marisken Lees verder >

Angela Pouw had erg veel last van aambeien en skintags. Het behandeltraject was pittig, maar achteraf zeker de moeite waard.

Angela Pouw (43) aambeien en skintags Lees verder >

Als ik dit geweten had, was ik geen 23 jaar met die skintags blijven lopen.

Anoniem Skintags Lees verder >

Na de bevalling van haar zoontje had Karin jarenlang last van marisken en aambeien. Dr. Mariëlle Vehmeijer hielp haar ervan af.

Karin Marisken en aambeien Lees verder >

Aan de bevalling van mijn eerste kind hield ik een mariske over. Toen ik bevallen was van de tweede vertelde de kraamhulp dat ik dat huidflapje weg kon laten halen.

Anoniem (Anoniem) Marisken Lees verder >

"Ik had last van een scherpe pijn tijdens de ontlasting, en ook na de ontlasting had ik heel veel pijn, vaak gepaard met bloedverlies. Het ging maar niet over."

Anoniem (Anoniem) Fissuur Lees verder >

"Ik ben al eens eerder behandeld voor anale klachten, maar deze keer bij Helder kliniek was echt een verschil van dag en nacht."

Anoniem (Anoniem) Fissuur Lees verder >

“Het is me ontzettend meegevallen”. Dorine van Thiel onderging twee spataderbehandelingen bij Helder kliniek.

Mevrouw van Thiel Spataderen Lees verder >

Aan de bevalling van mijn eerste kind hield ik een mariske over. Toen ik bevallen was van de tweede vertelde de kraamhulp dat ik dat huidflapje weg kon laten halen. “De huisarts verwees me naar een chirurg in het ziekenhuis, maar na een intakegesprek moest ik vier maanden wachten tot er plek was. De opnamedag verliep heel chaotisch. In kwam op een zaal terecht, bij elk bed zaten bezoekers en toen vond de verpleegkundige het nodig mijn medische gegevens door de zaal te roepen. Redelijk gênant…

Sabine (28 jaar) Last van een mariske Lees verder >

"Wat ben ik blij dat ik naar de huisarts ben gegaan. Ik had een plekje op mijn voorhoofd, net in mijn haargrens. Ik dacht dat het een puistje was, maar het ging niet weg." "De huisarts vertrouwde het niet en wilde dat ik naar het ziekenhuis zou gaan. Dat zag ik echter niet zo zitten, want mijn ervaring is dat je daar pas na maanden terecht kunt.

Mevrouw Wilkes (56) Basaalcelcarcinoom Lees verder >

Mevrouw Dielissen (56) was al twee keer aan spataderen geholpen. Toen ze opnieuw last kreeg van pijn en krampen, durfde ze een derde behandeling eigenlijk niet aan.

Mevrouw Dielissen (56) Spataderen Lees verder >

"Ik ben al eens eerder behandeld voor anale klachten, maar deze keer bij Helder kliniek was echt een verschil van dag en nacht." “Zo menselijk en persoonlijk, je merkt gewoon dat ze meer tijd hebben. De anesthesist maakt een praatje, de verpleegkundige is zorgzaam. Alles werd keurig netjes besproken. Hier hebben de artsen nog echt aandacht voor je. Ik zit in een rolstoel en heb daardoor vaak last met de ontlasting. Nu had ik een anale fissuur wat heel pijnlijk was, en ook een stukje wildgroei.

Rien de Koning (53) Anale klachten Lees verder >

Mevrouw Geerding (54) had zoveel last van haar spataderen dat ze er slecht van kon slapen. Vaatchirurg drs. Mariëtta Veldman hielp haar van die nachtelijke krampen af.

Mevrouw Geerding (54) Last van spataderen Lees verder >

“Ik kon na die spataderbehandeling meteen weer aan het werk. De behandeling werd volledig vergoed".

De heer van Wijk (60) Spataderen Lees verder >

“Ik had last van een scherpe pijn tijdens de ontlasting, en ook na de ontlasting had ik heel veel pijn, vaak gepaard met bloedverlies. Het ging maar niet over."

Sophie (27) Ik had last van pijn bij poepen Lees verder >