De meest voorkomende anale klachten

In het onderstaande overzicht ziet u de meest voorkomende anale klachten. 

Anale klachten test

De zelftest helpt u om erachter te komen waar u mogelijk last van heeft en welke oplossingen er zijn. Beantwoord onderstaande vragen en kom te weten wat uw klacht zou kunnen zijn.

Heeft u weleens last van jeuk rondom de anus?

Heeft u weleens bloed bij de ontlasting?

Heeft u regelmatig pijn tijdens de ontlasting?

Verliest u weleens vocht uit of rondom de anus?

Komt er pus uit een wondje of opening rond de anus?

Zitten er wratjes rond de huid van de anus?

Zijn er afwijkende huidflapjes zichtbaar rondom de anus?

Voelt u een pijnlijke knobbel rond de anus?

Ons advies

Wilt u een afspraak maken naar aanleiding van deze test? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een consultafspraak in te plannen wanneer het u uitkomt.

Vraag

Heeft u vragen naar aanleiding van ons advies? Onze experts staan voor u klaar.

088 - 7785202
Lokaal tarief | 8.00-20.00u

Wat mag u van ons verwachten?

Helder kliniek is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van aandoeningen in de endeldarm of rond de anus. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring op dit vakgebied en zijn op de hoogte van de laatste technieken en medische ontwikkelingen. Ze hebben uitgebreid aandacht voor u, stellen u op uw gemak en geven een helder en eerlijk advies. Bij Helder kliniek bent u verzekerd van de beste zorg en begeleiding, ook ná uw behandeling. Daarom kunnen we u de volgende beloftes doen:

Persoonlijke benadering
U merkt het al tijdens uw eerste contact met onze kliniek: bij ons bent u geen nummer. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, omdat we vinden dat uw wensen en verwachtingen heel belangrijk zijn. Tijdens het consultgesprek ziet u altijd de arts die u gaat behandelen. Hij of zij neemt de tijd om al uw vragen te beantwoorden en zal waar mogelijk meteen een behandeling uitvoeren. Wij doen er alles aan om het onderzoek en de behandeling voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Ruime ervaring
Helder kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, voortgekomen uit Velthuis kliniek. Al meer dan twintig jaar heeft deze kliniek een bijzonder goede reputatie opgebouwd. Wij staan bekend om onze eerlijke en duidelijke voorlichting, om onze kwaliteit en onze service. Onze artsen en medewerkers geven u altijd een compleet beeld van de voor- en nadelen van een ingreep, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.

Korte wachtlijsten
Helder kliniek heeft korte wachtlijsten. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een consult kunt u altijd snel bij ons terecht.

Vergoeding door de zorgverzekeraar
Alle behandelingen van anale klachten bij Helder kliniek worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar, zoals dat ook zou gebeuren bij behandeling in het ziekenhuis. U heeft hiervoor alleen een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Onze kliniek heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van proctologische behandelingen.