Informatie huisartsen

Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van huidkanker, spataderen en anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen.

Als u bij uw patiënt huidkanker vermoed of spataderen of een anale aandoening diagnosticeert en uw patiënt wil of moet zich daaraan laten behandelen, dan kunt u hem of haar doorverwijzen naar Helder kliniek. Uw patiënt kan snel terecht en wordt direct geholpen aan een adequaat behandelplan.

Zorgdomein
De gratis verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in het proces van verwijzen naar vervolgzorg. ZorgDomein heeft koppelingen met alle Huisarts Informatie
Systemen (HISsen) en kan gebruikt worden voor verwijzing naar een specialist, maar ook voor het aanvragen van eerstelijns diagnostiek zoals radiologie, functieonderzoeken of scopieën.

Maakt u al gebruik van ZorgDomein? Bekijk dan hier hoe u Helder kliniek kunt vinden.

Nieuws uit het vakgebied
Wij delen graag onze kennis met u als doorverwijzer. Daarom hierbij een aantal 'updates' uit het vakgebied:


Extra informatie
Heeft u specifieke vragen aan een van onze artsen of wilt u een afspraak maken voor doorverwijzing van uw patiënt? Bel dan met 088 - 7785202 (lokaal tarief).

Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom op een van onze klinieken om eens mee te kijken. Bel ook hiervoor even met bovengenoemd nummer, dan staat er altijd iemand voor u klaar!

Helder kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten